Internacional 28/07/2011

La cambrera que va denunciar DSK diu que plora "totes les nits amb la seva filla" pel que li ha passat

La cambrera de l'habitació de l'exdirector de l'FMI passa a l'ofensiva mediàtica per guanyar el cas i assegura que s'ha donat a conèixer per defensar totes les dones del món que també han estat agredides

Redacció
1 min
Nafissatou Diallo durant la roda de premsa

BarcelonaNafissatou Diallo, la dona que acusa a l'exdirector del Fons Monetari International (FMI), Dominique Strauss-Kahn, de crims sexuals, s'ha dirigit avui per primera vegada als mitjans amb la voluntat de donar les gràcies a tots els que li donen suport. Diallo va sortir per primera vegada en pantalla el dilluns a la cadena nord-americana ABC i en portada a la revista Newsweek. Explica que des de l'anonimat no s'aconsegueix res i per això ha passat a l'ofensiva mediàtica, segons un dels seus advocats, Kenneth Thomson.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

"La meva filla i jo plorem totes les nits" pel que ha passat, ha dit la presumpta víctima en una declaració pública mil·limetrada i amb gairebé quaranta minuts de retard. Assegura que justament la seva filla és qui va encoratjar-la a donar-se a conèixer perquè "la gent parlava malament" d'ella i la coneixien "molts pocs, mentre que a DSK el coneix tothom per tenir un alt càrrec".

Per això diu que ha sortit per defensar "totes les dones també agredides" i que es troben en inferioritat de condicions. "Vull ser coratjosa" i "no vull que el que a mi m'ha passat els passi a d'altres. Diallo ha conclòs amb un "gràcies" a tots els que li donen suport, es trobava davant de la seva comunitat i els líders religiosos.

stats