ESTATS UNITS
Internacional 17/04/2012

Diagnostiquen càncer de pròstata al multimilionari Warren Buffet

Els doctors asseguren que el tumor està en la primera fase i que no amenaça la seva vida. El magnat de les finances té 81 anys

Ara
1 min
Warren Buffet

BarcelonaEl multimilionari nord-americà Warren Buffet, qui va denunciar que la seva secretària pagava més impostos que no pas ell, té càncer de pròstata. Ho ha anunciat aquest dimarts en una carta al seu conglomerat d'empreses Berkshire Hathaway. Segons la web de la revista 'Forbes', ha assenyalat que el càncer "no amenaça amb la seva vida", com tampoc en "debilitar la seva activitat". El canal de televisió Bloomberg TV ha assenyalat que li han diagnosticat la primera fase d'aquest tipus de tumor.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Buffet, de 81 anys, és reconegut arreu del món per haver denunciat els avantatges fiscals que tenen els més rics. De fet, el Senat dels Estats Units va tombar dilluns una llei que porta el seu nom. Coneguda popularment com la 'regla Buffet' contempla que s'augmentin els impostos de les persones que tinguin una fortuna de més d'un milió de dòlars fins a un 30%. La llei, introduïda pels demòcrates, s'ha vist com una estratègia del president Barack Obama per retratar el favorit republicà per a les presidencials, Mitt Romney. El 60% dels ciutadans dels Estats Units estan a favor d'aquesta regla, segons una enquesta de Gallup.

A finals de febrer, el multimilionari ja va avançar que havia nomenat successor per al seu conglomerat d'empreses.

stats