ELS EUA MATEN BIN LADEN
Internacional 05/05/2011

Estàs de dol per la mort del teu 'oncle' Ossama?

Un mestre de Texas, expedientat i apartat de les classes per haver-se burlat d'una alumna musulmana després de l'execució de Bin Laden

Redacció
1 min

BarcelonaUna escola de Texas ha expedientat i apartat de les aules un professor per haver preguntat a una alumna musulmana si estava de dol per la mort del seu "oncle", en referència a Ossama bin Laden.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

L'incident es va produir a la Clear Brook High School de Friendswood, una població a unes 23 milles de Houston. Segons recull The Washington Post, el mestre fa mofar-se de l'alumna, nascuda als Estats Units, durant una classe d'àlgebra del novè curs. Una altra alumne del grup va explicar la burla patida per la seva companya a la seva mare, i la família ho va comunicar al centre escolar.

La portaveu del districte escolar al qual pertany l'escola, Elaine Polse, ha explicat que el professor està suspès mentre s'investiga el cas, ja que es considera que ha ofès l'alumna amb el comentari. "L'estudiant que ho va denunciar va fer el que havia de fer, explicar-ho a un adult. El director de la Clear Brook High School ja s'ha posat en contacte amb la família per notificar-los les mesures preses i hi manté el contacte", ha afegit Polsen. La portaveu també ha matisat que aquest comentari no reflecteix l'actitud del personal de l'escola o del districte, sinó que es tracta d'un cas aïllat.

El president de la Societat Islàmica de Greater Houston, Aziz Siddiqui ha aclarit a la cadena de televisió KTRK-TV que l'associació està satisfeta amb la resposta del districte. "Hi ha molta gent ignorant al món, i el millor és ignorar-los", ha conclòs.

stats