Publicitat
Publicitat

ESTATS UNITS

Nou escàndol sexual, ara en públic, per al candidat republicà Herman Cain

Una dona ha acusat directament d'abús sexual al candidat durant una compareixença a Nova York. "Va tocar-me els genitals i obligar a posar-li la mà a l'entrecuix", ha dit Sharon Bialek als periodistes

Una dona ha acusat aquest dilluns per primera vegada en públic d'abús sexual a l'aspirant a la candidatura presidencial republicana dels Estats Units, Herman Cain, contra qui ja se li han presentat tres denúncies similars durant els últims dies.

"Estic aquí per fer un pas endavant i posar cara i veu a les dones que no poden o no volen denunciar-lo per diferents motius. I per totes les dones que són assaltades sexualment", ha dit la denunciant, Sharon Bialek, en una compareixença molt concorreguda davant la premsa a Nova York en la que no ha admès preguntes.

Cain, que ha liderat les enquestes dels candidats republicans, ha refusat totes les acusacions.

Bialek, vestida amb un vestit negre i visiblement nerviosa, ha llegit un comunicat on explicava que l'incident de Cain va passar a Washington a mitjans de juliol del 1997 després d'un sopar junts on la dona va demanar-li ajuda per trobar feina. El candidat era llavors el president de l'Associació Nacional de Restauració.

Durant el sopar, Cain va respondre-li a la petició amb un "veuré què puc fer", segons la demandant, que ha comparegut junt a la seva advocada, Gloria Allred, defensora de les dones i casos judicials de famosos.

Bialek ha afegit que, de camí a l'hotel on ella s'allotjava, Cain "va posar-me la seva mà a l'entrecuix i va apropar la meva cara als seus genitals". Tot seguit, li va preguntar –segons la demandant–, "vols una feina, no?".

Més continguts de

315

Clinton vs. Trump

El duel més insòlit de la història per la presidència dels Estats Units

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT