ESTATS UNITS
Internacional 16/01/2012

Jon Huntsman abandona la cursa republicana i dóna suport a Mitt Romney

L'exgovernador de Utah ha anunciat aquest dilluns la seva retirada. És la segona baixa de les primàries republicanes després de Michelle Bachman

Ara
1 min
El candidat republicà Jon Huntsman. REUTERS

BarcelonaLa cursa republicana per la Casa Blanca té una nova baixa. El candidat a les presidencials Jon Huntsman ha anunciat aquest dilluns que abandona la cursa de les primàries i ha donat tot el seu suport a Mitt Romney. L'exgovernador de Utah ha tingut com a principal escull durant la campanya haver estat ambaixador a la Xina per al president nord-americà Barack Obama.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Malgrat una gran i llarga campanya per l'estat de New Hampshire, Huntsman va quedar en un tímid tercer lloc en les primàries de fa una setmana. Actualment es troba a Carolina del Sud, on se celebraran dissabte unes noves primàries per reduir encara més la cursa republicana a les presidencials. Els pròxims comicis poden acabar d'afiançar a l'exgovernador de Massachusetts, Mitt Romney, com el principal candidat a combatre Obama. Segons ha explicat un portaveu de Huntsman, el republicà té previst donar suport a Romney un cop abandoni les primàries.

stats