Internacional 13/10/2011

L'FBI deté el presumpte culpable del robatori de fotografies de Scarlett Johansson nua

Christopher Chaney, de 35 anys i resident a Florida, s'enfronta a una pena màxima de 121 anys de presó. El seu cas serà jutjat pel fiscal del Districte de Los Angeles

Agències
1 min
Scarlett Johanson

BarcelonaL'Oficina Federal d'Investigacions (FBI) ha detingut Christopher Chaney, de 35 anys i resident a Florida, com a presumpte culpable del robatori d'unes comprometedores fotografies de l'actriu nord-americana Scarlett Johansson. Les imatges, fetes públiques a principis de setembre a través de les xarxes socials, mostren l'actriu nua i s'haurien obtingut després de piratejar el mòbil personal de Johansson. Chaney ha sigut acusat de 26 càrrecs, entre els quals hi figuren escoltes telefòniques, accés a ordinadors protegits sense autorització i robatori d'dentitat, uns delictes dels quals haurien sigut víctimes diverses celebritats, com ara Vanessa Hudgens, Jessica Alba, Christina Aguilera, Ali Larter i Demi Lovato.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

La detenció de Chaney s'emmarca en l'operació Hackerazzi iniciada per les autoritats federals a finals del 2010. El presumpte pirata s'enfronta a una pena màxima de 121 anys de presó. El seu cas serà jutjat pel fiscal del districte de Los Angeles.

stats