Estats Units
Internacional 25/07/2011

La cambrera a Strauss-Kahn: "Si us plau no em faci res, que em faran fora"

Nafissatou Diallo, l'empleada de la neteja de l'hotel Sofitel que va acusar l'ex-director de l'FMI de violació manté la seva versió en una entrevista a Newsweek. "Per culpa d'ell ara em diuen prostituta", lamenta després de relatar com Strauss-Kahn la va forçar a fer una fel·lació i li va llençar esperma a la boca

Marc Vidal
1 min
La portada de la revista Newsweek amb l'afer DSK

BarcelonaL'empleada de hotel Sofitel, Nafissatou Diallo, relata en aquesta entrevista a la revista Newsweek com va trucar a la porta i, quan ningú no va contestar, va entrar. En veure un home (Strauss-Kahn) va demanar perdó i va sortir, però ell li va demanar que no marxés i li va magrejar els pits.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

"Si us plau no faci res, no vull perdre la meva feina", li va suplicar Diallo segons el seu relat, però Strauss-Kahn va continuar atacant-la quan la va estirar sobre el llit i li va posar el penis a la boca i li van tocar l'entrecuix.

El relat de la dona continua al lavabo de la suite on Strauss-Kahn, segons l'empleada, la va forçar de nou a fer una fel·lació i li va llençar esperma a la boca. "Vaig sortir corrents escopint, corria i escopia", explica Diallo que va fer.

La dona no va saber res de qui era l'agressor fins que l'endemà va veure la televisió pel matí. "Vaig pensar que em barallar amb l'home que havia de ser president de França", explica. I assegura que va posar la denúncia quan els seus superiors se la van trobar al passadís encara tremolant.

És el primer cop que surt a la llum la cara i la versió de Nafissatou Diallo després que fa unes setmanes es va fer pública la poca solidesa del testimoni de l'empleada de Sofitel ja que havia canviat la versió del que havia passat i, a més, va mentir a l'hora d'obtenir el seu permís de residència als EUA.

stats