ESTATS UNITS
Internacional 29/04/2011

Obama promet una ajuda federal per reconstruir Alabama

El president nord-americà visita la zona devastada pels tornados, on la pitjor catàstrofe des de l'huarcà Katrina el 2005 va deixar més de 300 morts

Reuters
1 min
El president nord-americà, Barack Obama, a la zona devastada

Tuscaloosa p { margin-bottom: 0.21cm; } El president dels Estats Units, Barack Obama, ha visitat la zona devastada pels tornados a Alabama i ha promès una ajuda federal per a la reconstrucció. El president ha dit que “farem tot el possible per ajudar a reconstruir aquestes comunitats”. Obama ha viatjat a Tuscaloosa, on els tornados van deixar més de 300 morts en la pitjor catàstrofe als EUA des de l'huracà Katrina el 2005 i ha indicat que mai havia vist una devastació com aquesta. El president nord-americà ha volgut mostrar ràpidament el suport de la Casa Blanca als afectats i contraposar-se a l'expresident Geroge Bush i el seu gabinet, que va ser criticat durament el 2005 per lla lenta resposta després del Katrina.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

La recuperació a Alabama podria costar milers de milions de dòlars i fins i tot amb l'ajuda federal promesa per Obama no es podrien cobrir les necessitats dels estats afectats per aconseguir la seva recuperació.

stats