ESTATS UNITS
Internacional 05/05/2011

Obama visita els Bombers abans d'anar a la Zona Zero

El president nord-americà agraeix als treballadors de la caserna 54 de Manhattan, que van perdre 15 companys l'11-S, pel sacrifici de fa deu anys

Reuters
1 min
Barack Obama amb els bombers de la caserna 54 de Manhattan

Nova York p { margin-bottom: 0.21cm; } El president dels Estats Units, Barack Obama, s'ha reunit amb els Bombers de Nova York abans de visitar la Zona Zero, després de la mort d'Ossama bin Laden. Obama ha estat amb els Bombers de la caserna 54 de Manhattan i els ha donat les gràcies. “Aquest és un lloc simbòlic del sacrifici extraordinari que es va fer en aquell dia terrible”, va dir Obama davant el cos que va perdre 15 treballadors l'11-S. El president dels EUA ha assegurat que després de la mort de Bin Laden va enviar un missatge a tot el món, però també al seu país, deixant clar que no obliden.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Obama havia convidat George Bush perquè l'acompanyés a la caserna dels Bombers i a la Zona Zero, però l'expresident ha declinat l'oferta. Tres dies després dels atemptats a les Torres Bessones, Bush va dir a la Zona Zero que “la gent que ha colpejat aquests edificis ben aviat ens escoltarà a nosaltres”. Obama ha dit avui que la promesa ha estat complerta amb l'assassinat del líder d'Al-Qaida.

stats