Internacional 17/05/2011

Schwarzenegger va tenir un fill amb una treballadora de casa seva

La dona de l'exgovernador li va demanar el divorci en saber-ho

Efe
2 min

Los AngelesL'exgovernador de Califòrnia, Arnold Schwarzenegger, que fa poc va anunciar la seva separació de la seva esposa Maria Shriver, ha reconegut que va tenir fa deu anys un fill amb una dona que va treballar durant dues dècades a casa seva, segons explica avui el diari The Los Angeles Times.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

El diari indica que Shriver "es va separar després de saber que Schwarzenegger va engendrar el fill fa més d'una dècada, abans que fos candidat a governador". La mare del nen va deixar la feina al gener. "Aquest és un moment dolorós i punyent. Com a mare, la meva preocupació és pels nens. Demano compassió, respecte i privacitat ja que els meus fills i jo estem tractant de reconstruir les nostres vides i tancar les ferides", ha dit avui en un breu comunicat Shriver, de 55 anys.

El mateix Schwarzenegger en una declaració escrita, va reconèixer que va informar a la seva esposa de l'assumpte després de deixar el càrrec de governador de Califòrnia, el mes de gener. "Entenc i mereixo els sentiments d'ira i decepció entre els meus amics i la meva família", afirma l'exgovernador en un comunicat en què assegura que "no hi ha excuses i assumeixo tota la responsabilitat pel dany causat". "Ja he demanat el perdó de la Maria, dels meus fills i de la meva família", ha afegit.

Per protegir la intimitat de l'extreballadora, no es publicarà ni el seu nom ni el del seu fill.

Los Angeles Times asseguren avui que la dona, en una entrevista realitzada abans que Schwarzenegger revelés la relació, va indicar que havia abandonat la seva feina voluntàriament i que va sortir de la casa de la família "de bones maneres". Segons el Times, "Schwarzenegger es va fer responsable financerament de la criatura" des del principi.

Des que va concloure la seva gestió com governador, Schwarzenegger ha tingut una vida pública molt activa, s'ha reunit amb dignataris de tot el món i ha assistit a una reunió a la Casa Blanca sobre immigració. Al mateix temps ha treballat per reviure la carrera cinematogràfica que el va fer famós abans que es dediqués a la política.

stats