Internacional 03/01/2013

Hillary Clinton abandona l'hospital

La secretària d'Estat dels EUA, donada d'alta després de passar quatre dies ingressada

1 min
Hillary Clinton surt de l'hospital, acompanyada del seu marit i la seva filla / REUTERS

@page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } Després d'un mes d'especulacions sobre l'estat de salut de la secretària d'Estat americana, Hillary Clinton ha estat donada d'alta aquest dimecres després d'estar quatre dies ingressada en un centre hospitalari de Nova York. Clinton ha fet una breu aparició pública, la primera des del passat 7 de desembre, en sortir de l'hospital per sotmetre's a una sèrie de proves mèdiques en un altre centre. Posterioment, ha tornat a ingressar al mateix hospital i li han donat a l'alta. Els metges han assegurat que es recuperarà sense problemes de la trombosi que va patir fa uns dies.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Hillary Clinton ha abandonat l'Hospital Presbiterià de Nova York en una furgoneta, acompanyada del seu marit, Bill Clinton, i de la seva filla Chelsea. Només ha estat una hora fora de l'hospital, i hi ha tornat després de ser sotmesa a diverses proves en un altre centre hospitalari. Amb tot, finalment ha rebut l'alta mèdica.

Clinton va ser ingressada diumenge passat a l'hospital de Nova York després que se li detectés un coagul de sang entre el crani i el cervell, conseqüència d'una caiguda que va patir dies enrere. La portaveu del departament d'Estat, Victoria Nuland, ha assegurat aquest dimecres que Clinton es troba "força activa i en contacte telefònic amb tots nosaltres", però no va voler donar detalls sobre el seu estat de salut. Finalment, la notícia de l'alta sembla confirmar que Clinton es troba ja recuperada.

stats