Publicitat
Publicitat

Anders Breivik va enviar el seu manifest a més de 1.000 persones abans de la massacre a Noruega

Entre les adreces electròniques de l'enviament massiu, no n'hi hauria cap que acabés amb domini '.es'

"Dues hores abans de l'explosió a Oslo, vaig rebre el correu" amb el manifest 1.500 pàgines d'Anders Breivik, ha explicat a l'ACN el diputat flamenc i receptor del mail Tanguy Veys, del Vlaams Belang, un partit nacionalista d'extrema dreta. Segons el diputat, però, entre el miler d'adreces electròniques que Breivik -amb el nom d'Anders Brewick- va enviar a destinataris d'arreu d'Europa no n'hi ha cap que acabi amb el domini '.es'.

De totes maneres, ha precisat el polític flamenc, moltes de les adreces són de nomenclatura internacional -'.com'- de manera que aquesta dada no fa descartar hi hagi destinataris catalans i de l'Estat. "Jo no he escollit rebre aquest mail", assegura el polític flamenc. Segons ha publicat el diari The Guardian, de les 1.003 adreces, un terç són britàniques. També hi ha destinataris explícits a França, Alemanya i Itàlia.

El mail, enviat a les 14.09 hores de divendres, porta per títol "Patriota d'Europa de l'Oest" i demana als receptors que difonguin el missatge tant com puguin.

Més continguts de

315

Clinton vs. Trump

El duel més insòlit de la història per la presidència dels Estats Units

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT