ITÀLIA
Internacional 29/03/2011

Berlusconi proposa George Clooney i Cristiano Ronaldo com a testimonis pel cas Ruby

La defensa del primer ministre italià ha entregat la llista amb els escollits per a ser al Tribunal Penal de Milà en el judici per inducció a la prostitució de menors i abús de poder

Efe
1 min
El primer ministre d'Itàlia, Silvio Berlusconi

Milà p { margin-bottom: 0.21cm; } La defensa del primer ministre d'Itàlia, Silvio Berlusconi, ha proposat com a testimonis a l'actor George Clooney i el futbolista Cristiano Ronaldo en el judici pel cas Ruby, en què el mandatari està imputat per inducció a la prostitució de menors i abús de poder. Clooney i Ronaldo estan citats dins una llista que els advocats de Berlusconi han dipositat al Tribunal Penal de Milà, tot i que no han transcendit els motius pels quals el primer ministre ha decidit tenir-los de testimonis. A més, a la llista també hi ha el ministre d'Exteriors italià, Franco Frattini i la parella de Clooney, l'actriu italiana Elisabetta Cannalis.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Durant l'interrogatori dels fiscals a Ruby, la jove marroquina va dir que Clooney i Cannalis eren en una de les festes de Berlusconi, però l'actriu italiana va desmentir aquesta afirmació. La Fiscalia també ha presentat la seva llista de testimonis per al juduci, una llista de 132 persones, on hi apareixen 32 joves que van acudir a les festes del primer ministre italià a Ancore.

stats