Internacional 24/02/2011

Berlusconi es va gastar 280.000 euros per comprar almenys 13 cotxes per a les noies que anaven a les seves festes

Es tracta de dos Mini One, quatre Mini, 5 Mercedes Smart Fortwo i un cabriolé Volkswagen New Beetle adquirits a través d'un compte a càrrec del banc italià Monte dei Paschi di Siena i uns comptes del Banco Popular de Sondrio que són propietat del comptable de Berlusconi, Giuseppe Spinelli

Redacció
2 min
Berlusconi es va negar a respondre a preguntes sobre el cas Ruby "per amor a la pàtria", va dir als periodistes.

BarcelonaEl primer ministre italià, Silvio Berlusconi, va pagar més de 280.000 euros per comprar almenys 13 automòbils a les noies que van participar en les festes que el Cavaliere va fer a les seves vil·les, segons es desprèn del sumari que la Fiscalia de Milà ha presentat a la jutge d'instrucció Cristina di Censo, que ha ordenat el judici immediat del mandatari per prostitució de menors i abús de poder.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Segons l'informe del fiscal, Berlusconi va comprar dos Mini One a dues noies que havien anat a les seves festes. El primer ministre els va adquirir a través d'un compte a càrrec del banc italià Monte dei Paschi di Siena, segons informa el diari Corriere della Sera. Quatre Mini, 5 Mercedes Smart Fortwo i un cabriolé Volkswagen New Beetle apareixen com a propietat de diverses noies, però pagats amb els diners d'uns comptes del Banco Popular de Sondrio que són propietat del comptable de Berlusconi, Giuseppe Spinelli.

En total, Berlusconi hauria pagat 280.000 euros en automòbils, incloent-hi un Land Rover de 70.000 euros propietat d'una de les noies però també pagat pel comptable Spinelli. Cal afegir-hi un Honda Jazz i un Mini pagats en efectiu per dues noies més, així com un altre Mini del qual falta la propietat perquè els responsables del concessionari que el va vendre van ser arrestats per tràfic de cotxes de luxe.

Un Audi per a Ruby

La jove marroquina Kharima el Mahroug, àlies Ruby, va declarar el 3 d'agost de l'any passat que Berlusconi li havia promès "un Audi R8 que ja havia comprat". "Me'l va ensenyar la tercera nit que vaig ser a Arcore", va dir la noia. El Tribunal de Milà jutjarà Berlusconi el dia 6 d'abril per prostitució de menors i abús de poder, ja que la jutge Di Censo va considerar que hi havia "proves evidents" que Ruby havia mantingut relacions sexuals amb el primer ministre a canvi de diners quan era menor d'edat.

stats