ITÀLIA
Internacional 11/04/2011

Berlusconi diu que va donar diners a Ruby perquè no es prostituís

El Cavaliere admet que va oferir a la jove marroquina fins a 60.000 euros perquè "s'apartés del camí dolent i no es veiés obligada a recórrer a la prostitució"

Efe
1 min
Un globus dóna ànims a Berlusconi a fora d'un tribunal de Milà

RomaEl primer ministre italià, Silvio Berlusconi, ha assegurat que va donar diners a Ruby, la jove marroquina que va anar a les seves festes quan era major d'edat i que segons la Fiscalia de Milà va mantenir relacions sexuals amb el Cavaliere fins a 13 vegades, per evitar que recorrés a la prostitució.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

En unes declaracions a periodistes presents al Tribunal Penal de Milà aquest dilluns, mentre se celebrava una nova vista del cas Mediaset, el primer ministre va fer referència també a d'altres processos que té oberts, com el cas Ruby.

"L'havia ajudat i fins i tot li havia donat la possibilitat d'entrar en un centre estètic amb una amiga, una cosa que hauria pogut fer si hagués comprat un làser de depilació per valor de 45.000 euros, segons em semblava", ha dit Berlusconi, en unes declaracions que recullen els mitjans italians.

"De totes maneres, ella va dir-me que en necessitava 60.000 i jo vaig donar l'encàrrec de donar-li aquests diners per apartar-les de qualsevol altra necessitat, per apartar-la del camí dolent i que no es veiés obligada a recórrer a la prostitució", ha afegit.

Berlusconi també ha negat l'acusació d'abús de poder per la trucada que va fer a una comissaria de Milà per demanar que deixessin en llibertat Ruby, que l'havien detingut per robatori, tot assegurant llavors que era neboda de l'expresident egipci, Hosni Mubàrak.

stats