ITÀLIA
Internacional 13/04/2011

Dues joves italianes expliquen com és un sopar de Berlusconi

La Fiscalia de Milà ha pres el testimoni de Chiara Danese i Ambra Battilana, que indiquen com va ser una de les festes del primer ministre italià a la mansió d'Arcore

Efe
2 min
La jove que va assistir a una festa de Berlusconi, Ambra Battilana

Roma p { margin-bottom: 0.21cm; } Dues joves italianes han explicat a la Fiscalia de Milà la seva experiència en un sopar del primer ministre italià, Silvio Berlusconi. Els diaris Corriere della Sera i La Repubblica han difós un document amb tots els detalls dels testimonis de Chiara Danese i Ambra Battilana, que van assistir a un sopar a la mansió d'Arcore el 22 d'agost del 2010. Les dues joves, de 18 anys, expliquen que van arribar a Arcore gràcies al director d'informatius del canal de televisió privat Rete Quattro, Emilio Fede, a qui van conèixer en unes proves per a treballar de meteoròlogues a la cadena.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Danese i Battilana asseguren que en el sopar hi havia unes quinze persones, entre elles la consellera regional de la Llombardia, Nicole Minetti, a qui la Fiscalia també està investigant pel cas Ruby. Segons les dues joves, Emilio Fede va passar tot el sopar tocant-los-hi les cames i que, un quart d'hora després de seure a la taula, algunes de les altres noies que estaven en el sopar a Arcore “es van descobrir els pits i els hi van oferir a Berlusconi”. Després del sopar, el primer ministre “va portar una estatueta d'un nan amb un gran penis. Les noies el van començar a tocar d'una en una i a simular una relació oral. Tots reien”, afirma Danese en el document. “Llavors les noies s'apropen al president, es deixen tocar i el toquen a ell”, explica Battilana.

Les dues joves asseguren que no van participar en aquests “jocs” i que Berlusconi, “en veure que estàvem incòmodes, va accedir a ensenyar-nos algunes dependències de la mansió”. Després, segons el testimoni, van arribar a una sala que semblava una discoteca, on les altres noies van intentar despullar-les. Les dues asseguren que van demanar que volien marxar i Emilio Fede els va dir que s'oblidessin de treballar a la cadena.

stats