GRÈCIA
Internacional 09/11/2011

Papandreu: "farem tot el possible per mantenir-nos a l'euro"

L'encara primer ministre grec s'acomiada del poble grec amb un discurs optimista on, per tranquil·litzar l'eurozona assegura que tiraran endavant el pla de rescat

Reuters
1 min

AtenesL'encara primer ministre grec, Iorgos Papandreu, s'ha adreçat al poble grec per explicar els reptes i acords del nou govern, però encara no ha detallat qui serà l'encarregat de substituir-lo. Segons unes filtracions confirmades per fonts tant del partit socialista com de l'oposició, el portaveu del Parlament, Filippos Petsalnikos, serà el nou primer ministre grec. Un nou nom d'última hora que encara no havia sortit en les travesses.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Durant el seu discurs a la nació, Papandreu ha assegurat que "farem tot el possible per mantenir-nos en l'euro" i que "el nou govern tindrà èxits". Demana un acord clar entre les forces per tirar endavant el país perquè "cal sobrepassar les diferències, no pot haver-hi enemics entre nosaltres". "Estem en una nova fase del nostre país", ha afegit. Finalment ha agraït al poble grec la paciència i els esforços. "La democràcia és per a nosaltres la nostra tradició i el nostre orgull".

stats