ITÀLIA
Internacional 21/03/2011

El diari 'L'Unità' publica unes fotos de les festes de Berlusconi a la seva residència privada de Milà

El rotatiu italià d'esquerres assegura que pertanyen als telèfons mòbils d'algunes noies que van participar a les activitats nocturnes que investiga la Fiscalia de Milà

Redacció
1 min
Una de les imatges a la web del diari italià 'L'Unità'.

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } El diari italià L'Unità, de tendència editorial d'esquerres, ha publicat a la seva web unes fotografies que asseguren corresponen a algunes de les festes privades que el primer ministre d'Itàlia, Silvio Berlusconi, va organitzar l'any passat a la seva residència privada d'Arcore, als afores de Milà. Segons el rotatiu italià, les imatges estan extretes dels telèfons mòbils d'algunes de les noies que hi van assistir.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

La Fiscalia de Milà investiga aquestes activitats organitzades pel Cavaliere, en què suposadament va participar una noia que aleshores menor d'edat, Karima El Magrough, que té el sobrenom de Ruby Rubacuori (Ruby Robacors). En aquesta cas, Berlusconi està acusat d'abús de poder i d'incitació a la prostitució de menors.

Precisament avui s'ha reprès el judici per un dels quatre casos en què el primer ministre italià està acusat de corrupció judicial. Novament, Berlusconi no ha assistit a la sessió d'avui al Tribunal Penal de Milà, aquesta vegada per presidir un consell de ministres sobre la crisi a Líbia.

stats