REGNE UNIT
Internacional 07/07/2011

La web de 'News of the World' fa un seguiment destacat de la seva pròpia mort

El setmanari britànic té col·locada una gran caixa en portada de la seva plana web on anuncia que tanca i inclou els comunicats dels tres directius destacats del grup: Rupert Murdoch, Rebekah Brooks i Colin Myler

Redacció
2 min
La portada de la web de 'The Sun' anunciant la notícia

BarcelonaL'anunci del tancament de News of The World ha catapultat a dalt de tot dels webs de notícies d'arreu del món. Cadascun en fa un seguiment més o menys exhaustiu, i el propi setmanari britànic no havia de ser de menys. Per això anucia també de forma sensacionalista, com li és costum, la seva pròpia mort. Una gran caixa titulada "Comunicat públic a News of The World" domina la portada amb les imatges i paraules dels tres directius destacats del grup de comunicació: Rupert Murdoch, Rebekah Brooks i Colin Myler.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

El director del setmanari, Colin Myler, s'adreça als seus companys per explicar la decisió amb paraules de condolència per tots els que perdran la feina i destaca que intentarà recuperar la integritat del nom del setmanari en la mesura del possible.

La CEO de News International, que forma part del conglomerat de comunicació News Corporation, Rebekah Brooks, destaca en una carta escrita el 5 de juliol que dedicarà tot el seu temps a treure l'entrellat de tot plegat.

Finalment, el multimilionari i director de News Coporation, Rupert Murdoch, en un breu comunicat d'ahir, titlla de "deplorable i inacceptable" l'acusació.

D'altra banda, el diari The Sun –que forma part del mateix grup de comunicació i és la capçalera groga més venuda al Regne Unit– també remarca el gran seguiment de la notícia a nivell internacional i destaca les paraules de James Murdoch, director de News International i fill de Rupert Murdoch, en el moment de comunicar la notícia al seu personal (a la BBC podeu llegir el comunicat sencer de James Murdoch).

stats