Internacional 24/01/2011

Pirategen el Facebook de Sarkozy i li fan dir que no es presentarà a la reelecció

El fals anunci s'ha pogut llegir durant diverses hores. El mandatari s'ho ha pres amb humor

Redacció
1 min

BarcelonaEn un missatge a la pàgina de Facebook de Nicolas Sarkozy que va aparèixer ahir a la nit, el president francès anunciava que havia decidit no presentar-se a la reelecció: "Compatriotes, donades les circumstàncies excepcionals en què està el nostre país, he decidit no tornar-me a presentar al final del meu primer mandat". Tot seguit hi havia un enllaç a una web en què s'anunciava una suposada festa de comiat al restaurant parisenc Fouquet, el mateix on Sarkozy va celebrar la seva victòria l'any 2007.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

La rectificació no va trigar en arribar: havien piratejat el seu mur, i el breu comunicat era obra d'algun impostor barallat amb les normes d'ortografia. "El meu compte de Facebook ha estat piratejat" va escriure, aquest cop sí, el president. "Prenc nota de la lliçó d'escriptura i ortografia, però no subscric les conclusions una mica precipitades del missatge".

És la segona vegada que Nicolas Sakozy es troba amb problemes a causa del seu Facebook. El 2009 va escriure-hi que es trobava a Berlín quan va caure el mur, una afirmació que més tard els internautes van demostrar que era falsa.

stats