MÓN
Internacional 10/08/2011

Sarkozy es queda sense vacances per fer front a la situació financera

El president francès torna a l'Elisi per reunir-se amb els principals membres del govern després que el BCE hagi insistit als Estats que cal reduir el dèficit

Agències
1 min
Sarkozy ha tingut una presència destacada a la cimera

ParisEl president de França, Nicolas Sarkozy, ha interromput aquest dimecres les seves vacances d'estiu per mantenir una reunió de treball amb els principals membres de l'executiu sobre la situació econòmica i financera. La convocatòria arriba un dia després que el president del Banc Central Europeu (BCE), Jean-Claude Trichet, insistís en la necessitat que els estats redueixin el seu dèficit i apliquin "com més aviat millor" les mesures acordades per l'Eurogrup el passat 21 de juliol.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

L'Elisi, seu de la Presidència gala, ha indicat que Sarkozy mantindrà una trobada amb el ministre d'Exteriors, Alain Juppé, amb el d'Economia i Finances, François Baroin, i amb la titular del departament de Pressupost i portaveu governamental, Valérie Pécresse. En aquesta reunió hi participaran igualment el ministre encarregat d'Afers Europeus, Jean Leonetti, i el governador del Banc de França, Christian Noyer, segons conclou el breu comunicat.

stats