Publicitat
Publicitat

Xarxes socials

Els disturbis a Anglaterra, localitzats en un mapa a Google Maps

Un usuari anglès ha creat una aplicació que mostra, de forma actualitzada, els punts on s'han registrat aldarulls. La plataforma afegeix referències a xarxes socials i mitjans de comunicació dels quals s'ha extret la informació

Un usuari anglès ha creat un mapa amb l'aplicació Google Maps en què es mostren gràficament les diverses ciutats i districtes de Londres que s'han vist afectats per aldarulls les darreres quatre nits.

En el seu blog, James Cridland explica l'objectiu d'aquest servei: crear un entorn de seguiment dels disturbis, contrastant la informació difosa pels diversos mitjans de comunicació i xarxes socials per oferir dades reals i veraces. La plataforma ofereix referències a mitjans socials i convencionals, però Cridland insta els usuaris a contrastar les informacions i a discriminar les fonts fiables de les que no ho són.

L'aplicació també ofereix una llista, a la part dreta de la pantalla, en què es poden veure totes les ciutats afectades per disturbis i l'usuari pot accedir directament a la informació concreta clicant el nom de la ciutat.

Més continguts de

315

Clinton vs. Trump

El duel més insòlit de la història per la presidència dels Estats Units

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT