Alemanya
Internacional 10/05/2011

La vicepresidenta del Parlament europeu va plagiar la tesi doctoral

La Universitat de Heidelberg confirma que l'alemanya Silvana Koch-Mehrin va copiar part del seu treball i que podria retirar-li el títol de doctora

Efe
1 min
La vicepresidenta del Parlament europeu Silvana Koch-Mehrin

Berlín p { margin-bottom: 0.21cm; } La Universitat de Heidelberg ha confirmat que la vicepresidenta del Parlament europeu Silvana Koch-Mehrin, del Partit Liberal alemanya, va plagiar una part de la seva tesi doctoral. Fonts de la universitat han informat que el tribunal intern que està revisant la tesi de Koch-Mehrin ha detectat “diversos plagis confirmats en la seva dissertació sobre la història de l'economia”. La universitat considera “una violació significativa” el plagi i la vicepresidenta podria perdre el seu títol de doctora, tot i que el tribunal continua estudiant la tesi i fins que no acabi no emetrà cap decisió.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

No és el primer cop que un polític alemany perd el títol de doctor per plagi en la tesi doctoral. L'exministre de Defensa Karl-Theodor zu Guttenberg va dimitir del seu càrrec després de les fortes pressions i la decisió de la Universitat de Bayreuth de retira-li el títol al febrer. La Universitat de Heidelberg va decidir analitzar el treball de Koch-Mehrin després que una campanya a internet denunciés el plagi.

stats