Internacional 13/10/2011

La família de la cooperant empordanesa segrestada a Kènia demana que no hi hagi soroll fins que s'aclareixi el cas

L'Ajuntament de Palafrugell es desdiu d'un acte públic de suport que preparava i convocarà la setmana vinent un ple extraordinari per tractar el cas de Montserrat Serra

Ara / Acn
1 min
Montserrat 'Mone' Serra Ridao, cooperant de Palafrugell segrestada a Kènia

Barcelona / PalafrugellL'alcalde de Palafrugell, Juli Fernández ha assegurat en declaracions a l'ARA que la família de Montserrat Serra, la cooperant de Metges sense Fronteres segrestada a Kènia, ha demanat al consistori que no es facin actes institucionals de suport fins que no s'aclareixin les circumstàncies del segrest. Per això, l'Ajuntament s'ha desdit d'organitzar un acte de suport públic a la noia segrestada.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

L'alcalde ha ressaltat també la implicació de Serra en projectes solidaris i ha anunciat que convocarà un ple extraordinari dilluns o dimarts de la setmana vinent. Montserrat Serra, de 40 anys no té ni parella ni fills. participa en diverses ONG locals, com Àfrica Viva, i forma part de la Taula Municipal de Solidaritat i Cooperació. És professora a l'IES de l'Escala (Alt Empordà), fa anys que treballa en projectes de cooperació internacional i passa bona part de l'any lluny de casa.

Fernández ha assegurat que no disposen de més informació sobre l'estat de la cooperant, que treballava en la construcció d'un hospital al camp de refugiats de Dadaar quan ha estat segrestada.

La informació sobre el segrest ha agafat per sorpresa els veïns de Palafrugell. Aquells que la coneixen a la vila en ressalten la seva bondat. "És un tros de pa beneït", ha exclamat una veïna, en conèixer la notícia.

stats