França
Internacional 13/06/2012

La primera dama francesa denuncia que han piratejat el seu compte a Twitter aquest dimecres

Sense referir-se al tuit de dimarts en què donava suport al rival de Ségolène Royal, Valérie Trierweiler ha assegurat que aquest dimecres algú ha entrat al seu compte de Twitter

Ara
1 min
Valerie Trierweiler, la parella del president francès / AFP

BarcelonaL'endemà de la polèmica per la publicació d'un tuit de la primera dama de França en què donava suport al rival de Ségolène Royal a les eleccions legislatives de diumenge, Valérie Trierweiler ha assegurat que algú ha piratejat el seu compte de Twitter aquest dimecres.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

A primera hora de la tarda, al seu compte de Twitter ha aparegut un missatge amb un enllaç a una notícia publicada pel web Rue89 que es referia a una informació de Le Monde on es deia que ella havia demanat que es retiressin unes fotos on sortia ella el dia que François Hollande s'havia fet la foto oficial.

Hores més tard, ella mateixa ha confirmat a una agència de notícies que algú havia entrat al seu compte de Twitter i havia penjat aquest enllaç que, a més, ha assegurat que conté una informació falsa, ja que ella no havia fet mai cap petició per retirar unes fotos.

El portaveu de la primera dama ha assegurat aquest dimecres que aquest pirateig del compte de Twitter de la primera dama de França ha estat posat en coneixement dels serveis de l'Elisi.

En cap moment però, ni Trierweiler ni el seu portaveu s'han referit al tuit que dimarts va desencadenar la polèmica quan va donar suport a un candidat socialista dissident que vol batre Ségolène Royal a les eleccions legislatives de diumenge a La Rochelle.

stats