Wikileaks
Internacional 09/12/2010

Un grup de 'hackers' denuncia que Facebook els tanca la pàgina perquè denuncien el boicot a Wikileaks

El grup Anonymous ha reivindicat diversos atacs a les pàgines de MasterCard, Visa, Sara Pailin i el fiscal que acusa Assange

Redacció
1 min

BarcelonaAnonymous, un grup d'activistes hackers que ha estat atacant pàgines web en suport a Wikileaks, assegura que Facebook ha prohibit la seva pàgina. El grup ha tuitejat a través del seu compte "Operation Payback",@Anon_Operation, "FACEBOOK ACABA DE PROHIBIR LA NOSTRA PÀGINA", amb una captura de pantalla de la notificació de Facebook explicant que la pàgina "ha estat eliminada per violar les condicions d'ús".

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Segons explica Huffington Post, la notificació de Facebook explica que, entre altres aspectes, les pàgines desagradables, amenaçadores o obscenes no estan permeses. També desconnectem les pàgines que ataquen un indiviudu o grup o que emulen una persona sense estar autoritzades.

Operation Payback es descriu com "una campanya d'Anonymous contra les principals entitats anti-pirates i anti-libertats". Recentment, els portals de MasterCard, Visa Paypal, Sara Palin, el senador ultraconservador Joe Liberman i el fiscal suec responsable de l'acusació del fundador de Wikileaks, Julian Assange, han estat objecte d'atac per aquest grup.

stats