Publicitat
Publicitat

Estats Units

Denegada la petició de fiança per sortir en llibertat

Strauss-Kahn passa la primera nit a la presó en una cel·la de 3,5 per 4 metres

L'exdirector de l'FMI ha ingressat al centre de Rikers Island com a mesura preventiva per les acusacions d'agressió sexual, intent de violació i de segrest a una treballadora de l'hotel Sofitel de Nova York

L'exdirector de l'FMI, Dominique Strauss-Kahn, ha passat la primera nit a la presó de Rikers Islan, el principal centre penitenciari de la ciutat de Nova York. Segons ha explicat un portaveu del centre a la televisió CNN, Strauss-Kahn s'està en una cel·la de 3,5 per 4 metres.

L'exdirector de l'FMI està acusat d'un delicte d'agressió sexual, intent de violació i segrest a una dona de la neteja de l'hotel on s'allotjava.

La jutge ha desestimat la petició de fiança que havien demanat els advocats defensors després d'escoltar els arguments de la fiscalia i de veure les primeres proves forenses que determinen que Strauss-Kahn hauria agredit la dona de 32 anys dins l'habitació de l'hotel.

Els advocats de Strauss-Kahn han negat totes les acusacions contra el seu client, que haurà de tornar a comparèixer davant del tribunal divendres 20 de maig.

Més continguts de

315

Clinton vs. Trump

El duel més insòlit de la història per la presidència dels Estats Units

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT