Estats Units
Internacional 17/05/2011

Strauss-Kahn passa la primera nit a la presó en una cel·la de 3,5 per 4 metres

L'exdirector de l'FMI ha ingressat al centre de Rikers Island com a mesura preventiva per les acusacions d'agressió sexual, intent de violació i de segrest a una treballadora de l'hotel Sofitel de Nova York

Redacció
1 min

Nova YorkL'exdirector de l'FMI, Dominique Strauss-Kahn, ha passat la primera nit a la presó de Rikers Islan, el principal centre penitenciari de la ciutat de Nova York. Segons ha explicat un portaveu del centre a la televisió CNN, Strauss-Kahn s'està en una cel·la de 3,5 per 4 metres.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

L'exdirector de l'FMI està acusat d'un delicte d'agressió sexual, intent de violació i segrest a una dona de la neteja de l'hotel on s'allotjava.

La jutge ha desestimat la petició de fiança que havien demanat els advocats defensors després d'escoltar els arguments de la fiscalia i de veure les primeres proves forenses que determinen que Strauss-Kahn hauria agredit la dona de 32 anys dins l'habitació de l'hotel.

Els advocats de Strauss-Kahn han negat totes les acusacions contra el seu client, que haurà de tornar a comparèixer davant del tribunal divendres 20 de maig.

stats