Món
Internacional 23/09/2011

El millor guardaespatlles del primer ministre neozelandès, vençut per un estudiant en un pols

El cap del govern, John Key, observa somrient com l'estudiant Eddy van Oost bat un dels principals responsables de la seva seguretat

Ara
1 min

BarcelonaUn estudiant d'Enginyeria de la Universitat de Canterbury, a Nova Zelanda, s'ha convertit en un ídol de masses al seu país després d'haver vençut el millor guardaespatlles del primer ministre, John Key, en un pols. Segons expliquen diversos mitjans locals, el noi va necessitar només 20 segons per batre el membre de seguretat, i això que “havia estat competint al matí i tenia el braç ressentit”.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

El primer ministre va assistir a un lliurament de premis a la universitat neozelandesa aquest dijous a la tarda, i un grup d'estudiants el van cridar des d'una finestra quan estava a punt de pujar al cotxe oficial per marxar. Els nois li van dir que volien parlar amb ell, oferiment que el polític va acceptar sense problema. Però en arribar a la sala on l'esperaven els estudiants, la sorpresa va ser el repte d'un d'ells de batre's en un pols “amb el seu millor guardaespatlles”.

Key va observar, somrient, com l'estudiant Eddy van Oost, o Mad Dog (gos boig), com l'anomenen els seus companys, vencia un dels principals responsables de la seva seguretat.

stats