Publicitat
Publicitat

12 morts i tres ferits en un accident d'avió al nord de Canadà

Les tres persones ferides que han sobreviscut a l'accident - dos adults i una nena - estan ingressades a l'hospital, una d'elles en estat greu. El vol xàrter s'ha estavellat a l'Àrtic canadenc quan es disposava a aterrar a la localitat de Resolute

Dotze persones han mort i tres més han resultat ferides en un accident d'avió al nord de Canadà. El Boeing 737, en el qual només viatjaven aquestes quinze persones, s'ha estavellat a l'Àrtic canadenc quan es disposava a aterrar a la localitat de Resolute, segons ha informat la televisió CBC

Les tres persones ferides que han sobreviscut a l'accident - dos adults i una nena - estan ingressades a l'hospital, una d'elles en estat greu. 

L'avió, que cobria un vol xàrter des de la ciutat de Yellowknife, s'ha estavellat a prop de Resolute Bay. L'últim contacte de l'aeronau amb la torre de control de l'aeroport es va produir a les 18.40 de dissabte (hora catalana), segons un comunicat de la companyia aèria, First Air, i l'accident va tenir lloc, aproximadament, uns deu minuts més tard.

El primer ministre canadenc, Stephen Harper, que viatjarà dilluns a Resolute, ha dit que està "profundament entristit per la notícia d'aquest tràgic accident".

Més continguts de

315

Clinton vs. Trump

El duel més insòlit de la història per la presidència dels Estats Units

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT