Internacional 21/08/2011

12 morts i tres ferits en un accident d'avió al nord de Canadà

Les tres persones ferides que han sobreviscut a l'accident - dos adults i una nena - estan ingressades a l'hospital, una d'elles en estat greu. El vol xàrter s'ha estavellat a l'Àrtic canadenc quan es disposava a aterrar a la localitat de Resolute

Redacció
1 min

BarcelonaDotze persones han mort i tres més han resultat ferides en un accident d'avió al nord de Canadà. El Boeing 737, en el qual només viatjaven aquestes quinze persones, s'ha estavellat a l'Àrtic canadenc quan es disposava a aterrar a la localitat de Resolute, segons ha informat la televisió CBC.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Les tres persones ferides que han sobreviscut a l'accident - dos adults i una nena - estan ingressades a l'hospital, una d'elles en estat greu.

L'avió, que cobria un vol xàrter des de la ciutat de Yellowknife, s'ha estavellat a prop de Resolute Bay. L'últim contacte de l'aeronau amb la torre de control de l'aeroport es va produir a les 18.40 de dissabte (hora catalana), segons un comunicat de la companyia aèria, First Air, i l'accident va tenir lloc, aproximadament, uns deu minuts més tard.

El primer ministre canadenc, Stephen Harper, que viatjarà dilluns a Resolute, ha dit que està "profundament entristit per la notícia d'aquest tràgic accident".

stats