Publicitat
Publicitat

Indonèsia

300 immigrants desapareguts després d'un naufragi prop de l'illa de Java

La majoria dels passatgers eren afganesos i iranians que anaven a Austràlia. L'embarcació portava gairebé 400 passatgers i només tenia capacitat per portar-ne 100.

Unes 300 persones estan desaparegudes al mar, prop de la illa indonèsia de Java, després que el vaixell amb què volien arribar fins a Austràlia naufragués aquesta matinada, segons han indicat fonts oficials.

El portaveu del centre per a la mitigació de desastres, Sahrul Arifin, ha dit al canal de televisió Metro que el vaixell portava uns 380 immigrants de diversos països, la majoria d'Afganistan, Paquistan i l'Iran dels quals només se n'han pogut rescatar 76 fins al moment.

L'embarcació era de fusta i en realitat tenia una capacitat per a un centenar de passatgers. Sembla que s'ha enfonsat aquesta matinada a uns 90 quilòmetres de la costa est de Java degut, aparentment, a la sobrecàrrega i al temporal que està dificultant les tasques de recerca dels desapareguts.

Un dels supervivents ha explicat que quan el vaixell va començar a enfonsar-se, enmig d'un gran temporal amb onades de més de 5 metres, la gent que anava a bord va començar a llençar-se per la borda preses del pànic. Al vaixell hi viatjaven uns 40 nens dels quals encara no se sap si estan entre els supervivents.


Més continguts de

315

Clinton vs. Trump

El duel més insòlit de la història per la presidència dels Estats Units

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT