IRAQ
Internacional 23/01/2011

Cinc morts per l'explosió de quatre cotxes bomba a Bagdad

Succeeix tres dies després que mig centenar de persones morissin en dos atemptats suïcides a Karbala

Efe
1 min

BagdadCom a mínim cinc persones han mort aquest diumenge i 23 més han resultat ferides en esclatar quatre cotxes bomba a Bagdad i els seus voltants, segons han informat a EFE fonts policials.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

La xifra de víctimes encara és provisional, segons les fonts, que han explicat que el primer automòbil, aparcat al barri d'Al Elam, al sud-oest de Bagdad, ha esclatat al pas d'una patrulla de la policia.

L'explosió ha causat la mort de dues persones, una d'elles un policia, i ferides a vuit més, inclosos quatre agents.

A més, un dels vehicles del comboi ha patit danys seriosos, segons les mateixes fonts.

A la zona d'Al Tayui, 30 quilòmetres al nord de Bagdad, un segon cotxe-bomba ha matat dues persones i n'ha deixat ferides quatre més.

Diversos automòbils que estaven aparcats prop del lloc de l'atac i alguns edificis i botigues han patit desperfectes com a conseqüència de l'explosió.

El tercer cotxe bomba ha esclatat a prop de l'hotel Diana, al centre de Bagdad, i ha causat la mort d'una persona i n'ha ferit sis més, mentre que el quart vehicle carregat amb explosius ha explotat en una cruïlla de carrers també en el cor de la capital, al pas d'una patrulla de la policia, i ha ferit cinc persones.

Una cinquena explosió s'ha produït a la zona d'Al Kazimiya, al nord de Bagdad, però de moment es desconeix com ha succeït i si ha causat víctimes.

Els atemptats d'avui han estat perpetrats tres dies després que mig centenar de persones morissin en dos atemptats suïcides a la ciutat de Karbala, a uns 110 quilòmetres al sud de Bagdad.

stats