PALESTINA
Internacional 11/02/2011

Un grup de Facebook convoca per avui una gran manifestació a Gaza en contra de Hamàs

La iniciativa es contagia de l'esperit de la revolta a Egipte i ja té milers de seguidors. La pàgina, titulada 'La Revolució d'Honor', demana lluitar contra el moviment islàmic

Redacció
1 min
Captura de pantalla del grup anònim contra Hamas a Gaza.

BarcelonaInspirats pels aixecaments populars a Tunísia i Egipte, un grup anònim de Facebook que es fa anomenar "La Revolució d'Honor - Gaza" convoca un "dia de la ràbia" palestí per avui després de les pregàries. La iniciativa clama contra el grup islamista Hamàs, que governa a la ciutat.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

El grup ja té milers de seguidors, segons el diari isrealià Haaretz i el digital, també jueu, Ynetnews. La protesta ha penjat un vídeo a YouTube amb la voluntat de mostrar al món "els crims i les tortures de Hamàs contra la població palestina".

Segons Ynetnews, la pàgina de Facebook reprodueix eslògans irats contra el grup islamista i el seu líder, Ismail Haniyeh. A més a més, mostra una foto del president de l'Autoritat Palestina, Mahmud Abbas, al costat d'una altra del Che Guevara. També inclou un munt d'instrucccions de com promoure el "dia de la ràbia" a través de YouTube, Twitter i el correu electrònic.

stats