Iran
Internacional 23/05/2012

Nazanín Amirian: "Israel, l'Aràbia Saudita i els EUA atacaran l'Iran ara que és dèbil"

La comunitat internacional i l'Iran rebaixen el to del desafiament abans de l'inici d'unes converses crucials a Bagdad sobre el programa nuclear d'aquest país. L'escriptora iraniana resident a Barcelona, Nazanín Amirian, és escèptica sobre el que puguin donar de sí les negociacions

Marc Vidal
1 min
Nazanín Armanian segueix des de Barcelona el dia a dia de l'Iran, el seu país.

BarcelonaEn una entrevista, l'escriptora i activista, Nazanín Amirian, assegura que "Israel, l'Aràbia Saudita i els EUA atacaran l'Iran ara que és dèbil" ja que el país viu sota els efectes de les sancions internacionals i hi ha una divisió política clara a la cúpula del règim.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Amirian manté que l'Iran no té armes de destrucció massiva i que Israel i els EUA saben que el règim iranià està a "anys llum" de fabricar la bomba atòmica.

Sobre les eleccions a Egipte manté que "els militars són com una màfia que controla tota l'economia i no deixaran anar la corda" i que a les dones, durant les revoltes àrabs, se les ha utilitzat per engrossir les manifestacions però se les ha enviat a casa "quan han reivindicat els seus drets".

Podeu llegir l'entrevista completa a l'ARA PREMIUM.

stats