PRÒXIM ORIENT
Internacional 03/01/2012

Israel licita 300 nous habitatges en territori ocupat just abans de la reunió amb Palestina

Jordània acull aquest dimarts una trobada entre Israel i Palestina. Les dues parts ja han anunciat que no s'espera arribar a cap acord per tornar al diàleg

Efe
1 min
Reunió del Quartet aquest dimarts a Jordània. PETRA / AFP

JerusalemEl ministre d'Habitatge i Administració de Terres d'Israel ha anunciat aquest dimarts la licitació d'unes 300 cases per construir a les colònies jueves de Pisgat Zeev i Har Homà, hores abans de la primera reunió directa amb palestins des de fa gairebé un any i mig, segons informa l'edició digital del diari israelià Haaretz.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Es tracta de tres concursos que formen part d'un paquet de mig miler d'habitatges anunciat fat dues setmanes pel ministeri.

La gran majoria dels habitatges (247) s'aixecaran a Har Homà, al nord de Betlem, mentre que 47 seran edificades a Pisgat Zeev, al nord-est de Jerusalem.

Reunió del Quartet a Jordània

La publicació ha arribat hores abans que el negociador en cap palestí, Saeb Erekat, i el homòleg israelià, Itzjak Moljo, es reunissin a la capital jordana per explorar les possibilitats de tornar a les negociacions directes de pau, que van acabar el setembre del 2010, amb menys de tres setmanes de vida.

stats