Publicitat
Publicitat

Líbia

Les protestes contra el règim de Gaddafi són les més greus en 40 anys

Bany de sang a Líbia amb 200 morts en sis dies a mans de les forces de seguretat per aturar la revolta

La revolta ha esclatat a Líbia i el règim de Gaddafi fa servir foc real contra els manifestants que li reclamen que plegui amb una massacre que ha fet fins a 200 morts en sis dies

Després de sis dies de protestes contra el règim de Moammar al-Gaddafi queda clar que alguna cosa està passant a Líbia. Les manifestacions no només no s'aturen sinó que s'estenen i el règim fa servir foc real per reprimir-les, de moment sense èxit.

El principal focus de contestació és la ciutat de Bengasi on els manifestants haurien pres el control de la ciutat i les forces de l'ordre s'haurien fet fortes al seu quarter que estaria assetjat pels opositors a Gaddaffi.

Les comunicacions i internet estan interrompudes i és molt difícil de saber què és el que realment està passant en aquest país on no hi ha llibertat de premsa i la televisió només mostra manifestacions de suport al règim.

Els opositors citats per la cadena Al-Jazira parlen de fins a 200 morts en sis dies i l'organització Humans Right Watch xifra les víctimes mortals en 107 en el mateix temps.

Etiquetes

Més continguts de

315

Clinton vs. Trump

El duel més insòlit de la història per la presidència dels Estats Units

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT