Món
Internacional 13/07/2011

Lorena Bobbitt té successora

Una dona de Califòrnia droga el seu marit, li talla el penis i el llença a una trituradora d'escombraries. La mateixa agressora va trucar una ambulància i va confessar l'atac

Redacció
2 min

BarcelonaUna dona de l'estat de Califòrnia s'ha pres la justícia per la mateixa mà que l'equatoriana Lorena Bobbit i, després de drogar el seu marit i lligar-lo al llit, li ha tallat el penis i l'ha llençat a una trituradora d'escombraries. Les autoritats californianes han informat que Catherine Kieu Becker, de 48 anys, està sota custòdia judicial.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

La policia local ha explicat que la víctima, de 51 anys, estava conscient quan l'agressora va tallar-li els genitals. La dona va dipositar el penis a una trituradora d'escombraries i el va posar en marxa. A continuació, la dona va trucar al servei d'emergències i va confessar l'agressió. Els serveis mèdics van trobar la víctima lligada al llit i perdent molta sang.

El jutge ha determinat llibertat sota una fiança d'un milió de dòlars per l'agressora, que haurà d'anar a judici acusada de subministrament de drogues, intoxicació del cònjuge, atac amb arma mortal i intenció de cometre un delicte greu d'abús.

La víctima ha rebut intervenció quirúrgica i es troba en estat greu, ingressat a un centre mèdic de la localitat d'Orange (Califòrnia). La parella es trobava en tràmits de divorci.

El cas Lorena Bobbitt va tenir un fort ressò mundial a inicis de la dècada dels 90, després que la dona, d'origen equatorià, tallés els genitals del seu marit amb un ganivet mentre aquest estava dormint. Els fets van passar a la localitat de Manassas (Virgínia, EUA) la nit del 23 de juny del 1993, i Bobbit va assegurar haver patit diverses violacions per part del seu marit abans de prendre la iniciativa. El cas ha inspirat lletres de cançons i la mateixa víctima, John Wayne Bobbitt, va aprofitar la fama que li va donar el succés. Després d'implantar-se un penis nou, va rodar algunes pel·licules com a actor porno.

stats