Internacional 26/08/2012

La tempesta tropical 'Isaac' deixa sis morts a Haití i es podria transformar en huracà a Florida

El partit republicà ha aplaçat un dia la convenció per triar el seu candidat a les eleccions que es celebra en aquest estat nord-americà

Efe
1 min

Port au PrinceEl nombre total de víctimes mortals registrades a Haití pel pas de la tempesta tropical "Isaac" s'ha elevat fins a sis, segons un balanç ofert la matinada d'aquest diumenge per la Direcció de Protecció Civil d'Haití. A més, 14.375 persones han estat evacuades en sis dels deu departaments del país i d'elles 1.361 han estat traslladades a refugis. La tempesta tropical "Isaac" ha causat també danys considerables en habitatges i en zones agrícoles, segons les autoritats d'un país que encara no s'ha recuperat del terratrèmol que va patir l'any 2010.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Després la tempesta tropical ha passat, cada cop amb més força, per Cuba els seus efectes ja es noten a Florida, als EUA, on preocupa que segueixi creixent fins a convertir-se en huracà. El partit republicà que ha de celebrar aquesta setmana la convenció per escollir el candidat a president a Tampa, en aquesta estat del sud-est, ha decidit ajornar un dia la trobada en previsió del pas de la tempesta.

stats