Novetat editorial
Llegim 11/01/2012

Henning Mankell, en butxaca i en català

Labutxaca publicarà, en menys de dos anys, tots els volums de la sèrie Wallander, de Henning Mankell. Acaba de començar amb dos títols, 'La lleona blanca' i 'Els gossos de Riga'

Ara
1 min
Retrat de l'escriptor Henning Mankell

BARCELONALabutxaca i Tusquets Editors han arribat a un acord per publicar tots els volums de les aventures de Kurt Wallander en format de butxaca i en català. La sèrie Wallander ha arrencat aquesta setmana amb Els gossos de Riga i La lleona blanca, amb un disseny de biblioteca d’autor, a càrrec de la dissenyadora Bego Berruezo. Els propers títols que sortiran durant el 2012 són Assassins sense rostre (en realitat la primera novel·la de la sèrie, però l'última que Tusquets ha publicat en català), L'home que somreia i La falsa pista.

Henning Mankell (Estocolm, Suècia, 1948) reparteix el seu temps entre Suècia i Moçambic. La fama mundial li va arribar amb la sèrie de novel·les policíaques protagonitzades pel cèlebre inspector Kurt Wallander: Assassins sense rostre, Els gossos de Riga, La lleona blanca, L’home que somreia, La falsa pista, Amb l’alè al clatell, El tallafoc, La piràmide i L’home inquiet. Traduïdes a més de trenta-set llengües i mereixedores de nombrosos premis, han estat adaptades al cinema i la televisió.

stats