Novetat editorial
Llegim 28/09/2012

Planeta reedita les aventures de Pepe Carvalho

L'editorial ret homenatge a Manuel Vázquez Montalbán amb motiu del quarantè aniversari de la publicació de 'Yo maté a Kennedy', el primer dels llibres de la sèrie del detectiu barceloní

Ara
1 min
Coberta del primer volum de les aventures de Carvalho

BarcelonaL'Editorial Planeta engega una edició especial de la sèrie protagonitzada pel carismàtic detectiu Pepe Carvalho. El projecte és un homenatge a Manuel Vázquez Montalbán en el quarantè aniversari de la publicació de 'Yo maté a Kennedy': en poc més d'un any es publicaran un total de 25 obres agrupades en vuit volums. Cadascun dels llibres comptarà amb un pròleg de destacats autors com George Tyras, Luis García Montero o Paco Camarasa.

El primer volum publicat es titula 'El círculo virtuoso' i conté les obres 'Yo maté a Kennedy', 'Milenio Carvalho I' i 'Milenio Carvalho II'.

Les premiades i populars obres policíaques de l'escriptor i preiodista Vázquez Montalbán (1939-2003) són un referent del gènere negre, que farceix les trames d'intriga, crítica social i acció. La novel·la de Vázquez Montalbán 'Los mares del sur' es va alçar amb el Premi Planeta del 1979, i les seves obres 'Tatuaje', 'Asesinato en el Comité Central' i 'El laberinto griego' van ser adaptades al cinema.

stats