Llegim 26/07/2012

Jaume Cabré es trobarà amb lectors de 'Jo confesso' al monestir de St. Pere del Burgal

L'església de la Guingueta d'Aneu, a l'Alt Pirineu, va inspirar l'autor i és un dels escenaris que apareix a la novel·la

Ara
1 min
Jaume Cabré ha aconseguit el Premi de Narrativa Maria Àngels Anglada per 'Jo confesso'

BarcelonaEl dissabte 4 d’agost els lectors de 'Jo confesso', la darrera novel·la de Jaume Cabré, es podran trobar al Monestir de Sant Pere del Burgal per compartir l'experiència de la lectura del llibre amb el seu autor. L'antic monestir benedictí romànic és un dels escenaris més significatius de la novel·la de Cabré, amb la qual l'escriptor ha guanyat el Premi Crexells, el premi de la Crítica Serra d'Or i el premi de Narrativa Maria Àngels Anglada.

Cabré ha confessat en algunes entrevistes que "tot va començar a Sant Pere del Burgal, un petit monestir de la Vall d'Àneu que vaig conèixer a conseqüència del temps que vaig passar als Pirineus fent 'Les veus del Pamano'". Aquell espai i un petit relat sobre un frare, publicat en un recull dels Pirineus, va inspirar-li una de les històries que entrellaça al llibre.

L'activitat està organitzada pel Parc Natural de l’Alt Pirineu i l’Ajuntament de la Guingueta d’Àneu, al Pallars Sobirà.

stats