COMUNICACIÓ
Mèdia 10/09/2011

Onze motius per llegir l'ARA l'Onze de setembre

11 històries d'èxit de l'escola catalana obren la portada monogràfica de l'ARA per la Diada. Però també trobareu al diari l'adhesiu en defensa de l'escola en català, una entrevista amb Mònica Terribas, el primer número de l'ARA Kids i molts més continguts

Redacció
2 min
Portada Onze de Setembre

BarcelonaN'hi ha molts més, però per anar fent boca us destaquem 11 motius per tenir l'ARA aquest 11 de setembre:

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

1. La portada. L'ARA commemora la seva primera Diada amb una portada monogràfica. Un mirada en positiu: coincidint amb l'inici de curs i amb l'ultimàtum judicial a la immersió lingüística, us expliquem onze històries d'èxit d'integració. Onze llapis simbolitzen aquesta empenta.

2. Les 11 històries d'èxit. Amb noms i cognoms, els protagonistes ens expliquen la seva experiència d'integració.

3. L'adhesiu. Reeditem i regalem amb el diari l'adhesiu en defensa de l'escola en català, basat en un dibuix de Josep Obiols i amb el lema L'escola en català, ara i sempre.

4. La Bernat Metge. Un especial de 12 pàgines us explica les '10 raons per llegir els clàssics' per què l'ARA ofereix, a partir del dia 18, la possibilitat d'adquirir els clàssics de la col·lecció de la Fundació Bernat Metge i fer-ne arribar un altre a l'escola que es triï. En els últims 90 anys, el projecte iniciat per Francesc Cambó ha posat a disposició dels lectors en llengua catalana prop de 400 llibres clàssics grecs i llatins oferint tant la versió original com la traducció al català de Carles Riba, Miquel Dolç i Joan Crexells. Una setmana després de la Diada, es podran aconseguir amb l'ARA dos llibres de la col·lecció Bernat Metge pel preu d'un (9,95 euros).

5. L'Ara Kids. També per contribuir a la formació dels més joves, estrenem aquest diumenge un nou suplement en anglès, per lectors d'entre 8 i 12 anys: l'ARA Kids.

6. Pau Casals a l'ONU. El diari de la Diada també inclou un suplement de 44 pàgines dedicat a Pau Casals. Un suplement sobre la vida i el llegat del violoncel·lista a poques setmanes del 40è aniversari de la seva actuació i discurs sobre Catalunya a l'ONU.

7. Entrevista a Mònica Terribas. La directora de Televisió de Catalunya assegura, en una conversa amb el director de l'ARA, Carles Capdevila: "Si la privada fa debilitar la pública, el país fa mal negoci".

8. Entrevista a Javier Solana. Marc Vidal parla amb l'excap de la diplomàcia de la UE, en la segona part de les planes especials sobre el desè aniversari dels atacs terroristes als EUA que van sacsejar el món.

9. Feliu Ventura. La possibilitat d'adquirir el el CD en exclusiva Música i lletra de Feliu VenturaMúsica i lletra, per 9,95€ amb l'ARA. El cantautor signarà discos a l'estand de l'ARA aquest diumenge al matí.

10. Time Out Cultura. Un ampli repàs a la tardor cultural que ve.

11. La contraportada. Amb articles de Toni Soler –La pinça, sobre la situació política de Catalunya– i de Josep Ramoneda –Incerteses, sobre els efectes de l'11-S.

stats