COMUNICACIÓ
Mèdia 03/07/2011

L'ARA es vesteix d'estiu

A partir de demà, el diari incorpora noves seccions i doble portada

Redacció
2 min
L'ARA es vesteix d'estiu

BarcelonaL'estiu és temps de lectura i l'ARA ha repensat el diari per a aquests dos mesos. El canvi més significatiu és la doble portada: des de demà, el diari es podrà començar per davant, on hi haurà tota l'actualitat, els reportatges i les anàlisis habituals, i també per darrere, on el lector trobarà l'Ara Estiu, amb els continguts relacionats amb l'entreteniment, la cultura i la vida social.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Una de les seccions estrella serà l'ARA Kids, una pàgina diària de continguts en anglès -dues els diumenges- pensada perquè els més petits practiquin aquesta llengua gràcies als passatemps i als continguts adaptats al seu nivell. La pàgina inclou pistes i un glossari amb ajudes de vocabulari perquè els menuts puguin completar-los de manera autònoma. Aquest compromís amb els més petits de la casa continuarà durant el setembre, perquè la secció es convertirà en el nou suplement setmanal del diari, amb més continguts i entreteniments en anglès i en català. El suplement Criatures , a més amés, se seguirà distribuint cada dissabte.

Els adults també podran posar a prova el seu enginy perquè la pàgina de passatemps creix i es converteix en una de doble els diumenges. L'autodefinit se suma als mots encreuats i als sudokus que ja han estat reptant els lectors des de la sortida del diari.

Una altra de les seccions noves és la pàgina més social de l'ARA Estiu: De festa . Noms com Bibiana Ballbè, Empar Moliner, Mònica Planas i Pep Blay aportaran la seva visió, no sense ironia, del que es cou en els ambients més lúdics del país. Es complementarà amb les columnes d'opinió de Tatiana Sisquella, Anna Punsoda, Quim Morales i Francesc Orteu, entre d'altres, que apareixeran sota l'epígraf De vacances. En aquest espai, Lluís Gavaldà enviarà una sèrie de cartes des de Londres. Les entrevistes en profunditat, conduïdes per Adam Martín i Elisenda Roca, seran també signe d'identitat de l'ARA Estiu, amb la cineasta Isabel Coixet.

L'ARA Estiu serà també més literari i cada dia inclourà un relat a càrrec d'un escriptor de renom a qui hem demanat que construeixi una ficció a partir d'alguna de les fotografies publicades pel diari al llarg d'aquests mesos. Albert Sánchez Piñol obrirà aquesta sèrie, i s'inspirarà amb la fotografia que reunia Moisès Broggi i la Graciela, la primera catalana del 2010 i que va servir com a portada del número 1 de l'ARA. Altres autors seran Maria Barbal, Vicent Pagès, Sílvia Soler, Laia Fàbregas i Francesc Serés, entre d'altres.

El dietari de Gerard Quintana

Gerard Quintana està preparant els concerts que se celebraran al Palau Sant Jordi al setembre i que marcaran el retorn de Sopa de Cabra, un dels màxims exponents del rock català. El músic està elaborant un dietari, que compartirà amb els lectors cada dissabte.

stats