ARA
Mèdia 26/02/2011

La trama d'obra pública a Girona, portada de l'ARA

La modificació de la velocitat a les autopistes i autovies és l'altre tema destacat

Redacció
1 min
Portada Ara 26 febrer

BarcelonaLa portada de l'ARA d'aquest dissabte informa que “la trama de Girona funcionava com un càrtel”, com a principal tema de portada. Es destaca que hi ha 9 constructores acusades de repartir-se 28 concursos d'obra pública. La investigació afecta GISA, la Diputació i Política Territorial i CiU i PSC s'espolsen qualsevol responsabilitat.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

En portada també es destaca els canvis de velocitat i del preu del petroli. Així, es passa “dels 130 de Puig als 110 de Rubalcaba” i “dels 92$ amb Tunísia als 111$ amb Líbia”.

La foto inferior de la portada és per un infant amb una pancarta que demana la caiguda dels dictadors. Aquesta il·lustra les protestes i pregàries, de l'Iraq al Iemen. S'expliquen les mobilitzacions generalitzades al món àrab mentre Gaddafi perd la batalla de Trípoli. La informació es completa amb la crònica de Cristina Mas, l'enviada especial de l'ARA a Ra's Ajdir.

A la portada també s'exposa que el Govern ultima treure nous bons al 4,75% i que Camps no vol parlar amb Mas de TV3.

Es destaquen els articles de l'historiador Joan B. Culla, de l'escriptor Albert Sànchez Piñol i del columnista de l'International Herald Tribune, Roger Cohen.

Tot plegat en un dissabte en què l'ARA inclou els suplements Criatures i Emprenem i s'anuncia, de cara a diumenge, la revista TimeOut Cultura i el tercer DVD de Crackòvia.

stats