ARA
Mèdia 16/03/2011

L'especial crisi nuclear, portada de l'ARA

L'afectació nuclear a Japó és el tema monogràfic de la portada de l'ARA, que hi dedica un tractament especial de setze pàgines

Redacció
1 min
Ara 16 de març

BarcelonaL'ARA dedica la portada d'aquest dimecres única i exclusivament a la crisi nuclear que viu Japó. S'hi destaquen només quatre sentències: "Japó lliura una lluita desesperada contra la radiació i el caos", "el pànic s'estén a Tòquio", "cinc dies que han commogut el món" i "de Fukushima a Vandellós. els nostres herois".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Les quatre frase acompanyen una gran fotografia de portada en què es mostra una supervivent de la tragèdia, que intenta mantenir-se temperada en un centre col·lectiu per evactuats a la població d'Otsuchi. En aquest municipi han desaparegut 12.000 ciutadans d'una població de 15.000.

A l'especial de l'ARA s'hi poden veure les fotos de la devastació d'aquests cinc dies que han commogut el món i com afecta la radiació a la salut i el medi ambient. En el contingut també s'hi tracten les contradiccions dels experts sobre l'abast de la catàstrofe, l'impacte econòmic que tindrà i la situació del mapamundi nuclear.

Finalment, a la portada s'hi destaquen els articles de l'escriptor Bernardo Atxaga, de l'analista de mercats Sachiyo Takabe i de l'escriptor i editor de Mètode, Martí Domínguez.

stats