ARA
Mèdia 18/03/2011

L'ONU contra Gaddafi, portada de l'ARA

El diari també destaca que "Japó s'apaga" i una entrevista la portaveu de Wikileaks

Redacció
1 min
Portada ara 18 de març

BarcelonaL'ARA obre la seva portada d'aquest divendres amb la resolució de les Nacions Unides, que ha aprovat una zona d'exclusió aèria a Líbia. A la fotografia principal de portada s'hi pot veure un jove libi celebrant la decisió als carrers de Bengasi. En portada es destaca que hi ha hagut “eufòria entre els rebels” i que el Consell de Seguretat dóna llum verd als atacs aeris.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Un altre tema de la primera d'aquest divendres és la crisi nuclear a Japó. “Japo s'apaga” diu el titular, per apuntar que el país afronta un crac energètic mentre la Xina i Rússia recelen de la informació rebuda.

Els altres titulars posen el focus en el fet que l'extresorer de CDC ha estat imputat per finançament irregular i que Jordi Hereu recorre a la Gauche Divine per fer la llista. L'ARA també publica una entrevista a Kristinn Hrafnsson, portaveu de Wikileaks, que afirma que “encara vindran revelacions més fortes de Wikileaks”.

Els articles de l'escriptora Laia Fàbregas, de l'analista de mercats Sachiyo Takabe i de l'enginyer i escriptor Xavier Roig completen la portada.

stats