ARA
Mèdia 19/03/2011

L'ultimàtum a Gaddafi, portada de l'ARA

La idea de Japó, que sospesa cobrir Fukushima amb ciment com es va fer a Txernòbil el 1986 és l'altre tema destacat

Redacció
1 min
Portada ara 19 març

BarcelonaL'ARA obre la seva portada d'aquest dissabte amb el titular “ultimàtum a Gaddafi perquè es retiri”, tot detallant que el dictador libi intenta guanyar temps amb un alto el foc. El titular va acompanyat d'una gran fotografia on s'hi veu un pòster del dictador Muammar al-Gaddafi penjat a la porta de la seu de les Nacions Unides a Trípoli.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Fora de l'àmbit de les revoltes, un altre titular de la portada és “solució Txernòbil per a Fukushima” en què es destaca que Japó sospesa cobrir la central amb ciment com es va fer el 1986 a Ucraïna. Dos altres temes posen de relleu que la crisi dispara el mal hàbit de dir mentides als currículums i que el flamant aeroport de Lleida es queda sense vols.

En la plana esportiva, la portada es pregunta en titular “quatre Barça-Madrid en 20 dies?”, precisant que aquesta possibilitat es pot donar en cas que els dos equips superin la fase de quarts de finals de la Lliga de Campions.

Els articles de l'escriptor Albert Sànchez Piñol, de l'escriptora Carme Riera i de l'economista Andrew Winston completen una portada en què es recorda que el diari inclou aquest dissabte els suplements Criatures i Emprenem i que diumenge, juntament amb el Time Out, es podrà adquirir el DVD de 'Pa negre' per 9,95 euros.

stats