ARA
Mèdia 20/03/2011

La guerra de Líbia, portada de l'ARA

El diari destaca en portada les anàlisis d'Antoni Bassas i Carme Colomina i també explica l'homenatge a Abidal en el partit que el Barça guanya al Getafe

Redacció
1 min
Portada ara 20 de març

BarcelonaL'ARA obre la seva portada d'aquest diumenge amb un titular contundent: “guerra”. La informació explica que França, Estats Units i Gran Bretanya bombardegen Líbia i que Gaddafi, protegit per escuts humans, fa de la Mediterrània camp de batalla. La informació s'acompanya de les anàlisis d'Antoni Bassas i Carme Colomina, juntament amb la imatge d'un avió de guerra i de la filla de Gaddafi sortint al carrer.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La victòria del Barça sobre el Getafe (2-1) és motiu de ser destacat a la part inferior de la portada ressaltant l'homenatge a Abidal que va fer el Camp Nou. Al mateix temps, s'explica que apareixen aliments contaminats a 150 quilòmetre de Fukushima i que els 'hippies' dels 60, ja dins el sistema, porten un 'hippy' al cor.

En portada també es destaquen tres de les entrevistes que l'ARA publica aquest diumenge. Aquestes són a Miquel Roca, Josep Piqué i Eduard Punset. La portada la completen els articles del filòsof Josep Ramoneda, de l'escriptor Ferran Torrent i de l'enginyer i exministre Joan Majó.

A més, aquest diumenge, amb l'ARA, s'hi inclou el suplement Time Out, que destaca les estrelles mundials d'arts minoritàries i el DVD de Pa negre per 9,95 euros.

stats