ARA
Mèdia 23/03/2011

La proposta per apartar els cotxes vells de Barcelona, portada de l'ARA

Les diferències respecte el lideratge de l'OTAN en la intervenció militar a Líbia és l'altre tema destacat

Redacció
1 min
Portada ara 23 de març

BarcelonaLa portada de l'ARA d'aquest dijous s'obre amb el titular “Barcelona vol fer fora els cotxes vells”, explicant la mesura, impulsada per Imma Mayol, que busca reduir la contaminació a la ciutat.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El tema central de la primera es pregunta “Qui ha de manar els aliats al Líbia?” i exposa que “Sarkozy: OTAN d'entrada no” i “Obama i ZP: OTAN d'entrada sí”, per explicar les diferències respecte el lideratge de l'OTAN en la intervenció militar a Líbia. Sota la fotografia del centre, en què s'hi veu un fidel a Gaddafi exhibint una foto del coronel en una base naval malmesa, s'hi pot llegir que “les bombes no aturen Gaddafi”.

També en portada es destaca l'anàlisi que vuit experts fan del pla d'ajust del Govern tot apuntant que si no es toqués res, Catalunya ingressaria gairebé el mateix que Madrid per l'impost de successions”. L'anunci d'Alstom d'acomiadar 400 persones i la renovació de Dani Alves amb el Barça fins al 2015 són els dos darrers apunts.

Finalment, els articles del professor de la Universitat de Princeton, Carles Boix, del director general de Metges Sense Fronteres, A. Zabalgogeazkoa i de l'historiador i director de 'Sapiens' Jordi Creus completen la portada de l'ARA d'aquest dijous.

stats