ARA
Mèdia 30/03/2011

El consens dels aliats per assetjar Gaddafi, portada de l'ARA

Les retallades als hospitals i els perills del plutoni, l'element radioactiu més perillós, són els altres temes destacats

Redacció
1 min
Portada ara 30 de març

BarcelonaL'ARA obre la seva portada d'aquest dimecres amb una gran imatge del bombardeig sobre Trípoli. S'hi pot veure un míssil caient i sobre la imatge, sobreimpressionat, el titular apunta: "bombes fins que no marxi Gaddafi". Es destaca el consens dels aliats per assetjar el dictador.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

En un altre ordre de coses, s'explica que "9 hospitals s'apliquen el bisturí", perquè quiròfans tancats i reducció de personal seran algunes de les solucions per fer front a les retallades. Un altre tema d'aquesta edició de l'ARA relata "els perills del plutoni". Es tracta de l'element radioactiu més perillós per la seva llarga vida que és de 24.000 milions d'anys. A la portada també s'apunta que els socis de l'Orfeó porten la junta a retirar el pressupost.

Finalment, l'ARA destaca aquest dimecres els articles de l'escriptor Bernardo Atxaga, del periodista Thomas Friedman i de l'escriptora Rosa Regàs.

stats