ARA
Mèdia 05/04/2011

El creixement de l'atur, portada de l'ARA

L'estira i arronsa entre els governs català i espanyol pel dèficit de la Generalitat és l'altre tema de la portada

Redacció
1 min
portada ara 5 abril

BarcelonaL'ARA obre la portada d'aquest dimarts amb el titular “L'atur es dispara”, tot detallant que la desocupació creix a Catalunya el doble que a Espanya, ja que 8.658 persones més es queden sense feina al mes de març.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El tema que ocupa la part central de la portada és que Zapatero ignora l'ultimàtum de Mas sobre el dèficit. El diari explica que el govern espanyol es limita a convidar la Generalitat a la reunió que mantindrà amb totes les autonomies. També es detallen les maniobres dels fills de Gaddafi per trobar una sortida al règim.

A la primera plana, l'ARA també exposa que les conselleres Bozal i Ortega dubten si votar a la consulta del 10-A. Finalment, l'espai de la informació es completa amb la documentació de les mentides dels Centelles, aportada per l'excap d'Arxius de la Generalitat, i es detalla que quatre de cada cinc nous mestres de primària són dones.

Els articles de l'escriptor Sebastià Alzamora, de la filòsofa Beatriz Preciado i del genetista de la UB David Bueno completen la portada.

stats